Kúpiť Trenažéry inCondi – e-shop

Sprievodca výberom
trenažérov inCondi


Trenažéry inCondi  >  Trenažéry inCondi recenzie, recenzie inCondi rotopedov, bežeckých pásov

Trenažéry inCondi - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie zákazníkov, ktorí si kúpili trenažéry inCondi na internete. Vyberte si potom trenažéry inCondi v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Trenažéry inCondi:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET800i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2022)

Produkt sa montuje dosť ľahko, je to prehľadne. Pozor, je to ťažký prístroj, preto odporúčam pri montáži dvoch ľudí. Montáž a spojazdnenie trvalo asi 2-2,5hod. Ja som uz mala eliptikal, taky obycajny, tak toto je oproti tym “obycajnym” typom nebo. Mne zo stareho uz strasne boleli kolena. No po tyzdni pouzivania, tu nepocitujem bolest, mozno kvoli nastavitelnej dlzke kroku. Monitor ma vela funkci, kde si viete nastavit aky typ cvicenia chcete, ulozit si vykony, alebo aj zvolit vlastny styl cvicenia. Moznost pozerat filmy, hudbu je na pristroji top.

Zatiaľ nič.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Stroj je veľmi ťažký, ťažko sa presúva je robustný. Treba si nájsť vhodné miesto, kde bude stáť, aby ste s ním už nemuseli hýbať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2019)

Bežecký pás je super, mám ho zatiaľ iba pár dní ale som spokojná. Ozaj tichý chod motora. Využívam ho hlavne na rýchlu chôdzu hodinu denne. Pritom ale pozerám telku, ináč by to bolo nudné. Výhoda uloženia fĺase na vodu.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET800i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.07.2023)

Stroj je kratší ako tie ktoré majú zotrvačnik vzadu ale naopak je hodne široký vďaka madlam. Stroj je naozaj masívny.

Pri vyššej rýchlosti sa ozvalo klepotanie. Poslali mi servis a premazali spoje nosného rámu. Klepotanie prestalo, uvidíme ako sa stroj bude chovať v budúcnosti.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2018)

kvalitný motor veľmi tichý chod, vhodný do bytu elegantný dizajn prehľadný manuál a návod na montáž jednoduchá montáž palubný počítač s wifi kvalitné reproduktory veľké prehľadné číslice skvelé odpruženie široká priestranná bežecká plocha pre pohodlné používanie



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Dobrý, funkčný stroj na behanie bez zbytočného zaťaženia kĺbov. Reklamované behanie podľa streetview nefunkčné a aplikácie často padajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2019)

pevná konštrukcia snímač tepu

aplikácie s mapami nefungujú (iConsole3), street view behanie vôbec nejde (iConsole+)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Velmi solidny dizajn, spracovanie. Minimalne rozmery, teda miesto sa najde aj v byte. Funguje skoro bez hluku. Funguje aj na internete cez Google Maps (skusal som Android 9). Pekny svietiaci displej, dostatok moznosti a nastaveni. Jedinou drobnou nevyhodou je vacsia vzajomna vnutorna vzdialenost pedalov (cca 20 cm). Na domace pouzivanie velmi vhodny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2020)



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.04.2020)

Zaberá malo miesta a zároveň poslúži ako bežný stacionárny bicykel Pohodlné sedadlo, je širšie a mäkšie ako bežné Ľahká manipulácia, zloženie, rozloženie a kolieska na presun

Zatiaľ neviem, ešte sme nezistili



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T30i

Bežecký pás mi pre domáce použitie plne vyhovuje. Snáď len mobilná aplikácia by mohla byť lepšie prepracovaná, chýba mi prepojenie s Google fit. Takisto ovládací panel by mohol byť o dačo lepšie urobený,ale pre samotné užívanie pásu to nemá vplyv.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.02.2022)

Pomer cena výkon Kvalitné prevedenie Rozmery Skladovatelnosť Prepojenie s fit aplikáciou Hrudný pás Cena

Mobilná aplikácia nemá prepojenie s Google Fit



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Keďže som spokojná, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2018)

dostatočná plocha na behanie pomerne tichý chod možnosť nastavenia výšky náklonu bez zastavenia pásu rôzne programy sa dajú nastaviť pomocou mobilnej aplikácie veľmi skladný pri vertikálnom zložení výborný joystick do ruky na ovládanie pásu odpružený pás možnosť počúvať hudbu z mobilu alebo tabletu reproduktory a miesto na mobil (tablet) na ovládacom panele možnosť chodiť a behať za každého počasia :-)

mobilná aplikácia je trochu ťažkopádna hrudný pás na meranie tepu je trochu nepohodlný



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

Rozhodla som sa pre kúpu nového rotopédu lebo starý nám po 20 tich rokoch odišiel. Bola to skvelá kúpa veľmi si ho s manželom pochvaľujeme, je menší ako ten starý tak nám nezaberie veľa miesta aj cenovo je v pohode

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.04.2018)

Je skvelý



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2018)

Masívny, drží svoje miesto. Pokiaľ nebudem šprintovať rýchlosťou 20km/h, ale bežať pohodovým tempom, tak je celkom tichý. Audio vstup USB a Jack 3,5, repráky v pohode. HRC program. Prehrávanie mobilom na youtube je super, pustíte si hudbu, film alebo rádio a behanie nie je nudné.

Nemá pauzu. HRC program je na konci, vždy sa treba preklikať odznova. Po nastavení požadovaného pulzu a odbehnutí a vypnutí pásu si pás nepamätá nastavenie, vždy to treba nastaviť odznova, ale je to jednoduché a rýchle.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Stala sa nevídaná vec. Pred Vianocami obchodníci žnú a neváhajú ceny zvýšiť. Tu sa stal opak cca 3 týždne pred Vianocami bola cena znížená cca o 4o Eur. Žiaľ ja som pás kúpil niekoľko dní pred znížením ceny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.12.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T420i

Pustím si film na youtube, alebo správy na nete a bežiiiiiiiiim. Môžem si naprogramovať vlastný tréning.. ...rýchlosť, vzdialenosť, intervaly, stúpanie.......proste paráda. Synchronizácia s telefónom a ďalšie možnosti tréningov. Dve odkladacie miesta na fľašu. Odkedy ho mám, odložila som svoje Kangojumps a nechodím von, hlavne keď prší alebo fúka. Tréningy viem korigovať podľa telovej frekvencie, keďže mám pás na jej meranie. Sám sa ohlási, keď potrebuje premazať. Môže ho používať každý, bez akéhokoľvek obmedzenia.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2023)

Hudba, film, ....



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T30i

Bežecký pás inSPORTline inCondi T30i sa mi páči a som s ním spokojná. Je možné ho zložiť a presúvať, príjemne reaguje na zmenu nastavenia rýchlosti či sklonu. Krásne pruží. Vo veku 60 rokov ho používam na krokovanie a zlepšenie telesnej kondície. Na pultík je možné uložiť všetko potrebné k príjemne strávenej hodinke. Vo večerných hodinách si pripájam svietidlo. Pás je určite vhodný i pre náročnejších užívateľov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.10.2023)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Trošku ťažší (čo asi musí byť), takže sa natrápil kuriér,kým ho vyložil a aj my, kým sme ho v dome dostali na svoje miesto. Zatiaľ používame dva týždne, ale určite odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.12.2020)

tichý, používame pri telke jednoduché prehľadne menu Veľká bežecká plocha,čo je fakt super pre začiatočníkov ako my

Programy s videom sú slabšie,ale to sme čakali



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je super, ešte pri došľape vŕzga konštrukcia, tak ale asi sa musí zabehať a všetko sadnúť. Po reklamácii čakám na nový hrudný pás. Špedičná firma sa po týždni ozvala, že chce riešiť schodisko, tak uvidíme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2021)

tichý online tréningový program

vysoká hmotnosť, špedičná firma pri vynášaní pásu poškodila schodisko hrudný pás nemá vymeniteľnú batériu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T420i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.01.2022)

Vdaka tomu, ze sa da pocas využivania bežeckého pásu sledovať monitor s jeho vymoženosťami ( internet, sledovanie filmov atd.) je v našej domácnosti poradovník, kto pôjde kedy tento prístroj využiť. Aj napriek tomu, ze sme si boli zašportovať v prírode, tak aj večer bol tento pás využitý.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET600i

Bol to môj vysnívaný darček,úplne skvelý čo sa týka veľkosti,vhodný do bytu aj menšej izby,čo ma veľmi prekvapilo je tichosť,naozaj nič nepočuť pri cvičení,manžel ho poskladal úplne bez problémov,všetko krásne vysvetlené,používam ho zatiaľ 10 dní ale absolútna spokojnosť,sú tam aj prednastavené programy,takže naozaj kvalitné cvičenie a spaľovanie,výhoda je že cvičím kedy chcem,čo chcem ,či si nastavím v manuáli alebo prednastavený program.A to sa teda riadne zapotím :-) Odporúčam všetkými desiatimi,ktorí nad ním uvažujú :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.06.2020)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.02.2023)

Bezecky pas je vyrobeny kvalitne, posoby pevne, je tichy a co je velka vyhoda je aj skladny. V zlozenom stave sa s nim lahko manipuluje. Taktiez poskladanie pasu a zapojenie vsetkych casti nie je nic zlozite kazdy by to mal hravo zvladnut. Zacinam ten pas pouzivat zatial som spokojny.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

vyborny produkt, tichucky chod, stabilita, moznost prepojit s alikaciami. Montaz prebehla hladko, navod bol prehladny, montazna sada na vysokej urovni s lepivou foliou, takze nemozete nic z nej stratit.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.08.2018)



Zdieľajte článok


Odporúčame trenažéry inCondi






Novinky

Moderný fitness stroj pre seniorov? Skúste recumbent inCondi!

Dnešné seniori sú aktívne: športujú, venujú sa turistike, kultúre, umení a vzdelávanie. Tiež domáce fitness stroj pre udržiavanie kondície už patrí k štandardu, najmä v prípade zníženej pohyblivosti niektorého člena domácnosti. Predstavíme vám jeden obzvlášť vydarený.

všetky novinky