Kúpiť Trenažéry inCondi – e-shop

Sprievodca výberom
trenažérov inCondi


Trenažéry inCondi  >  Skladací rotoped s výhľadom na Alpy alebo New York? Pecka!

Skladací rotoped s výhľadom na Alpy alebo New York? Pecka!

Viete, aké fitness stroje sú najpredávanejšie? Stále rotopedy, ale zmodernizované. Máme pre vás jeden taký a je to naozaj pecka.

Skladací rotoped inCondi sa vám všade vojde a naviac ho prepojíte s tabletom alebo telefónom. Pri cvičení sledujete krajinu aj mesta ako v skutočnosti, takže vám tréning rýchlo ubieha. Stroj má 8 stupňov záťaže, mäkké pohodlné sedlo, tichý chod a nosnosť 100 kg.

Efektívne cvičenie aj bez nákladného dozoru trénera

InCondi UB20M je skvelým rotopedom pre domáce použitie. Aj pre svoju nízku cenu poskytuje všetky funkcie, ktoré sú bežné u drahších modelov. Samozrejmosťou je meranie rýchlosti, vzdialenosti, uplynulého času cvičenia, kalórií alebo tepovej frekvencie.

Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

Obľúbené trate si môžete uložiť a a nabudúce jednoducho znovu zvoliť. V závere sa vypisujú štatistiky o vašom cvičení, ktoré sa automaticky ukladajú. Výsledky tak môžete porovnávať, prípadne zdieľať na sociálnych sieťach.

Nakupujte teraz, splácajte neskôr

Navyše vám prinášame výhodnú vianočnú akciu, v ktorej si rotoped môžete zaobstarať nielen lacnejšie, ale aj na splátky odložené o 3 mesiace. Pôžička je schválená rýchlo a online. Výsledok schvaľovania sa dozviete do pár minút cez sms alebo email uvedený v žiadosti. Všetky potrebné kroky vám radi vysvetlíme.

Zdieľajte článok



Odporúčame trenažéry inCondi






Ďalšie novinky

Moderný fitness stroj pre seniorov? Skúste recumbent inCondi!

Dnešné seniori sú aktívne: športujú, venujú sa turistike, kultúre, umení a vzdelávanie. Tiež domáce fitness stroj pre udržiavanie kondície už patrí k štandardu, najmä v prípade zníženej pohyblivosti niektorého člena domácnosti. Predstavíme vám jeden obzvlášť vydarený.

všetky novinky