Kúpiť Trenažéry inCondi – e-shop

Sprievodca výberom
trenažérov inCondi


Trenažéry inCondi  >  Behajte na trenažéroch s aplikáciou iRunning +

Behajte na trenažéroch s aplikáciou iRunning +

Novinkou pre milovníkov behania na pásoch sú trenažéry s prepojením na tablety. A na nich využijete program iRunning +, ktorý vám behanie maximálne spríjemní.

Behanie je zdraviu prospešná športová činnosť, ktorej prepadlo mnohú športovcov. Na cyklotrasách, v parkoch, alebo na chodníkoch medzi domami dnes stretnete čoraz viac športovcov. A ďalší behajú na pásoch vo fitcentrách, alebo doma. Že vás to na páse nemôže baviť? Niekedy to nuda byť môže , ale tú si môžete odbúrať napríklad počúvaním hudby, alebo využitím moderných technológií.

Jednou z možností je aplikácia iRunning + od spoločnosti iConsole, ktorú si môžete zadarmo nainštalovať do tabletu. Do tabletu na bežeckom páse? Áno! Nové pásy radu inCondi sú prepojiteľné s tabletmi a na nich už môžete využiť moderné aplikácie.

Ako aplikácia funguje?

 Aplikácia funguje na tabletoch so systémami iOS (iPad) aj Android (všetko ostatné od výrobcov ako je Samsung, Lenovo, Acer a mnoho ďalších).

IRunning + má predinštalované programy pre efektívnejší bežecký tréning vrátane HRC programov, ktoré monitorujú váš tep a srdcovú aktivitu a dokážu prispôsobiť záťaž vášmu aktuálnemu stavu. Tým je beh maximálne efektívny.

Čo je ale na aplikácii naozaj zábavné, je možnosť využiť Google mapy a Street view (pohľad do ulíc) na definovanie bežeckej trasy vrátane reálneho prevýšenia. Jednoducho si na mape vyberiete štart a cieľ a môžete behať napríklad po Central parku v New Yorku, alebo zvládnuť niektorý zo slávnych kopcov.

Na displeji tabletu vidíte postup na mape a cez Google Street view aj reálne ulice, tak ako ich nasnímalo auto s kamerou Googlu.

Tip z radu inCondi - inSPORTline inCondi T60i

Na domáce využitie je určený tento robustný, veľmi kvalitný bežecký pás prepojiteľný s tabletom a využívajúci všetky prednosti inCondi strojov. Už klasikou bežeckých pásov inSPORTline je veľmi tichý chod, vysoké odpruženie a maximálnu šetrnosť k vašim kĺbom. Tento bežecký pás disponuje až 20 polohami nastavenia sklonu a má aj prepracovaný počítač s 99 predvolenými programami. Bežecký pás inSPORTline inCondi T60i je okrem iného vybavený aj funkciou merania telesného tuku, ktorá funguje na princípe pridržania snímačov tepu v rukovätiach alebo pri použití hrudného pásu. Ideálne na efektívne behanie.

Zdieľajte článok



Odporúčame trenažéry inCondi






Ďalšie novinky

Moderný fitness stroj pre seniorov? Skúste recumbent inCondi!

Dnešné seniori sú aktívne: športujú, venujú sa turistike, kultúre, umení a vzdelávanie. Tiež domáce fitness stroj pre udržiavanie kondície už patrí k štandardu, najmä v prípade zníženej pohyblivosti niektorého člena domácnosti. Predstavíme vám jeden obzvlášť vydarený.

všetky novinky