Kúpiť Trenažéry inCondi – e-shop

Sprievodca výberom
trenažérov inCondi


Trenažéry inCondi  >  Zábavné rozcvičenie s trenažéry inCondi

Zábavné rozcvičenie s trenažéry inCondi

Pred každým posilňovaním treba svaly rozohriať. Výborné sú trenažéry a najlepšie sú trenažéry inCondi. Rozcvičenie nikdy nebolo zábavnejšie.

Ktorý iný trenažér vám umožní rozcvičku napríklad v uliciach Paríža alebo pod alpskými veľhorami? Tenažér inCondi totiž prepojíte s tabletom a cez internet sledujete trasu priamo na displeji. Pri trénovaní vidíte reálne snímky trasy, tak ako ich poznáte zo Street View.

Všetko je ako v skutočnosti a vy tak okrem upevňovanie zdravia tiež spoznávate svet z pohodlia domova. Trenažéry inCondi sú tak vhodné aj pre zdravotne znevýhodnené ľudí, ktorí musia väčšinu času tráviť medzi štyrmi stenami. Môžu im aspoň trochu pomôcť zvýšiť kvalitu života.

4 typy trenažérov inCondi pre vaše zábavné cvičenie

Trenažéry inCondi sa určite nedôstojným vešiakom na šaty nestanú. Sú natoľko premyslené, že vás budú baviť a k tomu sú aj dizajnovo prepracované, takže dotvárajú interiér. Vyberte si zo 4 hlavných typov.

1. Rotopedy

Rotopedy inCondi majú oproti tradičným rotopédom mnoho zábavných funkcií vďaka prepojeniu s tabletmi, smartfónmi či výrobkami iOS. Všetky majú magnetický brzdný systém. Odlišujú sa hlavne nosnosťou - 150 alebo 200 kg.

2. Bežecké pásy

Bežecké pásy sú najviac žiadané fitness stroje na budovaniu fyzickej kondície aj spaľovanie tukov. Modely inCondi vám umožňujú prebehnutí po celej zemeguli. Najpokročilejší model disponuje 99 prednastavenými programami, meraním tepovej frekvencie a tuku v tele.

3. Eliptické trenažéry

Elipticaly sú obľúbené stroje šetrné ku kĺbom, ktoré umožňujú vytrénovať aj hornú časť tela. Niekoľko modelov inCondi zaručuje nosnosť od 120 do 200 kilogramov.

4. Recumbent

Recumbent inCondi je trenažér s komfortným sedadlom a prepojením s iOS a Android aplikáciami pre menej pohyblivého užívateľa, osoby vyššej váhovej kategórie a seniorov.

Veľkou výhodou všetkých inCondi trenažérov je, že sú vybavené špeciálnymi protihlukovými rozperami, ktoré znižujú hluk pri cvičení, zvlášť dopady pri behu. Rovnako odhlučnený motor nevydáva skoro žiadny zvuk. Vďaka tomu sú inCondi maximálne tiché, vhodné aj do panelákových bytov s tenkými stenami.

Užívajte si zábavu pri rozcvičení sa na inCondi trenažéri, bez toho aby ste mali obavy z toho, že na vás prídu susedia. Využívajte aj jeho vylepšenie - dotykový panel ovládania, vetráčik alebo reproduktory pre prehrávanie hudby pomocou telefónu či MP3.

Prispôsobte si tréning doslova na mieru.

Zdieľajte článok



Odporúčame trenažéry inCondi






Ďalšie novinky

Moderný fitness stroj pre seniorov? Skúste recumbent inCondi!

Dnešné seniori sú aktívne: športujú, venujú sa turistike, kultúre, umení a vzdelávanie. Tiež domáce fitness stroj pre udržiavanie kondície už patrí k štandardu, najmä v prípade zníženej pohyblivosti niektorého člena domácnosti. Predstavíme vám jeden obzvlášť vydarený.

všetky novinky