Kúpiť Trenažéry inCondi – e-shop

Sprievodca výberom
trenažérov inCondi


Trenažéry inCondi  >  Prebehnite sa po celom svete s bežeckými trenažéry inCondi!

Prebehnite sa po celom svete s bežeckými trenažéry inCondi!

Moderný bežecký trenažér inCondi nielenže posilňuje kondíciu alebo uľahčuje chudnutie, ale prinesie vám aj veľa zážitkov. Hoci medzi štyrmi stenami bytu, virtuálne si zabeháte treba v malebných Alpách alebo v New Yorku a ďalších svetových metropolách.

Bežecký trenažér inCondi možno totiž prepojiť s tabletom a cez internet sledovať trasu priamo na displeji. Počas tréningu vidíte reálne snímky trasy, tak ako ich poznáte zo Street View. Sklon pásu navyše kopíruje priebeh prevýšenie, takže je to všetko ešte reálnejšie a vy môžete spoznávať svet z pohodlia domova.

7 hlavných výhod bežeckých pásov inCondi

1. Tichý chod - trenažér je vybavený špeciálnymi protihlukovými rozperami, ktoré znižujú hluk pri dopade. Tiež odhlučnený motor nevydáva takmer žiadny zvuk. Vďaka tomu je pás maximálne tichý a hodí sa aj do bytov s tenkými stenami.

2. Stabilita - pás inCondi je spracovaný precízne a má vysokú nosnosť 150 kg.

3. Množstvo programov - rôzne profily trate aj špeciálne programy, napr. Funkcie FAT, meracie obsah tuku v tele, alebo HRC program, ktorý prispôsobuje záťaž optimálnej tepovej frekvencii. Nechýba ani užívateľské programy k ušetreniu času pri nastavovaní parametrov.

4. Prepojenie s tabletom - s aplikáciou iRunning +, prostredníctvom ktorej je možné nastavovať programy, ukladať namerané hodnoty, zdieľať ich na sociálnych sieťach či kontrolovať aktuálne informácie pri behu (srdcový tep, rýchlosť, vzdialenosť ...).

5. Virtuálne behanie po celom svete - tréning na bežiacom páse inCondi je zábavný a rýchlo ubieha.

6. Užívateľský komfort - zahŕňa vylepšenia, medzi ktoré patrí dotykový panel ovládania, vetráčik alebo reproduktory pre prehranie hudby pomocou telefónu či MP3.

7. Predĺžená záruka 5 rokov - nadštandard vzťahujúce sa k tomu, že inCondi trenažér kupujete priamo u výrobcu.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame trenažéry inCondi






Ďalšie novinky

Moderný fitness stroj pre seniorov? Skúste recumbent inCondi!

Dnešné seniori sú aktívne: športujú, venujú sa turistike, kultúre, umení a vzdelávanie. Tiež domáce fitness stroj pre udržiavanie kondície už patrí k štandardu, najmä v prípade zníženej pohyblivosti niektorého člena domácnosti. Predstavíme vám jeden obzvlášť vydarený.

všetky novinky